Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Blog

 • 28/05/2024
  Derfor skal du vælge smørrebrød til din næste fest

  Overvejer du at servere smørrebrød til din næste fest, men er du usikker på, om det er det rette valg? Her kommer vi med tre grunde til, at smørrebrød er et oplagt valg til enhver fest og gæst.

   

  Først og fremmest er der selvfølgelig den store fordel, at du får mest mulig tid med dine gæster, når du bestiller mad ud af huset. Med smørrebrød behøver du ikke engang at finde skåle eller lignende frem til at anrette det; du kan bare sætte fadene frem på bordet. Det gør det ekstremt nemt og tidsbesparende at have med at gøre. 

   

  Derudover er der selvfølgelig den vigtige grund, at langt de fleste er vilde med smørrebrød. De perfekt afstemte madder vil falde i god jord hos de fleste. Det i sig selv bør være grund nok til at servere det til festen. t.

  Læs mere
 • Italiensk mad ud af huset: Til fest og sammenkomster
  19/03/2024 - Emilie Jacobsen
  Italiensk mad ud af huset: Til fest og sammenkomster

  Italiensk mad er perfekt, når du skal bestille mad ud af huset. Med sine lækre smage, særligt hvis det bliver tilberedt med lokale råvarer, vil det være noget, der er populært blandt dine gæster. Lige meget om det er en stor fest eller en mindre sammenkomst. 

   

  Her hos Reerstrupgård har vi sammensat forskellige italienske buffeter, hvor du får et bredt udvalg af forskellige retter. Det kan for eksempel være canapéer med røget laks, vitello tonnato, italienske pølser eller kalvefilet med gorgonzolasovs og cognac. Til vores buffeter inkluderer vi også altid noget sødt – typisk ost og frugt eller bær. 

   

  Hvis du selv har nogle ideer til, hvilke retter du gerne vil have på menuen, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi sammen skabe den italienske buffet, der passer til din fest.

   

  Læs mere
 • 23/01/2024 - Emilie Jacobsen
  Traditionelt smørrebrød til enhver lejlighed

  Med smørrebrød opnår du en hyggelig og afslappet stemning til din fest. Det er til de fester og festlige lejligheder, hvor du gerne vil have, at det hele gerne må være lidt mere nede på jorden. Dermed ikke sagt at der ikke er plads til talerne og sangene, men det er en mere uformel form for mad.

  Smørrebrød fungerer godt som en buffet. Du kan for eksempel vælge, at dine gæster kan stå eller sidde, hvor de vil, hvis du gerne vil gøre det meget frit og afslappet. En fest med bordplan kan dog også passe til smørrebrød. 

  Derudover er du næsten sikker på, at der er noget for enhver smag, når du serverer smørrebrød. De mange forskellige typer betyder, at selvom der er nogle, der ikke kan lide noget, tåle noget eller måske ikke spiser bestemte fødevarer, så vil det som regel være muligt at undgå det og finde noget andet.

  Læs mere
 • 23/11/2023
  Gourmet take away i Nordsjælland: Når du vil forkæle dine gæster

  At tilberede mad kan være lidt af et slid. Vi ved det - vi gør det hver dag. Det tager tid, du kan blive beskidt, og du kan nemt blive træt. Når du gerne vil nyde en hyggelig middag med gæster, kan det derfor virke lidt bagvendt, at du bruger lang tid ude i køkkenet for at tilberede lækker mad til dem. Bevares, de sætter sikkert pris på din indsats, men mon ikke de sætter endnu mere pris på dit selskab?

  Læs mere
 • 23/11/2023
  Mad ud af huset i Nordsjælland - Lad os hjælpe dig!

  Du kan ende med at bruge mange timer på at lave mad, når du skal have gæster. Ofte kan du ende med at stå ude i køkkenet lige så meget tid, som du har til at sidde inde ved bordet sammen med gæsterne. Særligt hvis det er et større selskab med mere end ti gæster.

  Læs mere
 • 20/11/2023
  Catering Nordsjælland - Hvad skal du overveje, når du bestiller mad ud af huset?

  Skal du holde fest eller sammenkost, ligger der en stor forkælelse i, at du kan få nogle andre til at stå for maden. På den måde vil du have mere tid sammen med dine gæster - hvilket højst sandsynligt er grunden til, at du har inviteret dem.

   

  Læs mere
 • 20/11/2023
  Italienske delikatesser til buffet

  Der er en grund til, at italiensk mad appellerer til så mange af os. Italienerne kan bare noget med at sammensætte smage, de fleste vil elske. Både børn og voksne er typisk vilde med de lækre smage fra Italien, der både kan være kraftige og milde, alt efter hvilken form for mad, du vælger.

  Læs mere
 • 08/06/2023
  Nordisk catering: Vi finder vores inspiration i det traditionelle nordiske køkken

  De seneste år er det blevet mere og mere populært at bruge lokale råvarer og lade sig inspirere af det nordiske køkken. Hos os på Reerstrupgård føles det naturligt at finde inspiration i det, vi kender, samtidig med at vi kan tilføje vores eget twist og lade os inspirere af andre køkkener. For eksempel finder du flere retter, der har rødder i det nordiske køkken, men har et twist af middelhavskøkkenet også.

  Læs mere
 • 14/02/2023
  Gourmet catering: Få god mad lavet af gode råvarer

  De gode råvarer er en af de vigtigste ingredienser i gourmet catering. Brug derfor tid på at finde et sted, hvor der så vidt muligt bruges lokale og friske råvarer. 

   

  Læs mere
 • receptionsmad
  14/02/2023
  Receptionsmad: Hvad egner sig til en reception?

  En reception er en uformel form for sammenkomst, der kan anvendes i forbindelse med både små og store mærkedage. I begrebet ”reception” ligger, at det er en kortere og mere uhøjtidelig sammenkomst end en decideret fest, og ofte er der ikke et fast mødetidspunkt, men derimod et tidsforløb som gæsten kan komme forbi i.

  Læs mere
 • 06/01/2023
  God mad

  En god salat kan sagtens serveres alene, - med et godt brød - Eller lavet som sandwich.

  Læs mere
 • 05/01/2023
  Hjemmelavet tarteletter hver fredag

  Hjemmelavede tarteletter, fra skal til fyld. Vælg mellem høns i asparges eller rejer i asparges.

  Læs mere