Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Traditionelt smørrebrød til enhver lejlighed

Med smørrebrød opnår du en hyggelig og afslappet stemning til din fest. Det er til de fester og festlige lejligheder, hvor du gerne vil have, at det hele gerne må være lidt mere nede på jorden. Dermed ikke sagt at der ikke er plads til talerne og sangene, men det er en mere uformel form for mad.

Smørrebrød fungerer godt som en buffet. Du kan for eksempel vælge, at dine gæster kan stå eller sidde, hvor de vil, hvis du gerne vil gøre det meget frit og afslappet. En fest med bordplan kan dog også passe til smørrebrød. 

Derudover er du næsten sikker på, at der er noget for enhver smag, når du serverer smørrebrød. De mange forskellige typer betyder, at selvom der er nogle, der ikke kan lide noget, tåle noget eller måske ikke spiser bestemte fødevarer, så vil det som regel være muligt at undgå det og finde noget andet.

Hvorfor købe dit smørrebrød hos Reerstrupgård? 

Men hvorfor så købe dit smørrebrød hos os? Der er jo mange steder, hvor du kan købe det.

Du skal først og fremmest købe dit smørrebrød hos Reerstrupgård, fordi vi lægger vægt på god kvalitet og godt håndværk, og det kan smages. Vil du have smørrebrød af høj kvalitet, er det derfor oplagt at overveje os til at levere til din næste fest. 

Den høje kvalitet kommer blandt andet til udtryk ved, at vi så vidt muligt vælger lokalt producerede råvarer. Det kan smages, at grøntsagerne er modnet på marken og ikke under transporten. Derudover lægger vi stor vægt på at vælge kød fra dyr, der har haft et godt liv. Det er ligeledes noget, der kan smages. 

Samtidig betyder den høje kvalitet, at vi ikke bruger halvfabrikata, når vi fremstiller vores smørrebrød. Det hele bliver fremstillet fra bunden. Ikke mindst vores rullepølse der bliver fremstillet ud fra en familieopskrift, som er gået i arv i generationer. 

 

Det med småt 

Du behøver ikke at skulle holde en stor fest for at kunne bestille smørrebrød. Vi kan levere for selskaber på ned til 10 personer. Du behøver faktisk heller ikke at være ude i særlig god tid. Vi kan nemlig levere med ned til fire timers varsel. Dog er det selvfølgelig altid en god ide at være ude i god tid – særligt hvis det er til et stort selskab eller du har specifikke ønsker til pålæg. 

Du har mulighed for at vælge en af vores menuer eller platter, hvor det er specificeret, hvilke typer af smørrebrød du får. Du kan dog også vælge uspecificeret smørrebrød, hvor du vælger at få 10 forskellige slags. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker det. 

 

FAQ

 

Hvilke typer af smørrebrød findes der?

Der findes et hav af forskellige typer af smørrebrød. De mest almindelige er: - Æg og rejer eller æg og tomat - Kartoffelmad - Roastbeef - Dyrlægens natmad - Rullepølse - Fiskefilet med remoulade - Hønsesalat - gerne med bacon - Lun steg

 

Hvilke typer smørrebrød er mest populære?

Hvis du er i tvivl om, hvilke typer af smørrebrød du skal vælge, er det en god ide, at du i hvert fald bestiller kartoffelmad, æg og rejer, roastbeef og dyrlægens natmad. I følge en undersøgelse på DR i 2016 er det danskernes foretrukne smørrebrød.

 

Hvor mange stykker smørrebrød skal jeg bestille per person?

Vi anbefaler to til tre stykker smørrebrød per person, når der er tale om smørrebrød af almindelig størrelse.