Let servering / natmad
Vores supper er lavet fra bunden, til tapas og pølsebord har vi udvalgt italienske pølser og lufttørrede skinker, som vi ikke kan lave bedre selv.
Vi arbejder med pølser / lufttørrede skinker fra Italien og Spanien, altid friske grøntsager og sørger i det hele taget for at bruge de bedste råvarer vi kan finde.
Supper
Pr. couvert kr. 55,- (min. 10 couv.)
Forslag til gode supper:
Hummersuppe
Asparges suppe
Soup minestrone / grøntsagssuppe
Gazpacho / kold tomatsuppe
Alle supper leveres med
hjemmebagt flute og
foccacia brød
Tapas
Pr. couvert kr. 110,- (min. 10 couv.)
Små grill tomater m. ostefyld
Tomatsalat m. mozarella
Lufttørret skinke
5 slags små italienske salami
3 slags ost
Oliven
Fyldte peber
Saltristede mandler
Rød & grøn pesto
Tapenade
Masser af grønt tilbehør
Hjemmebagt foccacia
Det traditionelle pølsebord
Pr. couvert kr. 95,- (min. 10 couv.)
6 slags salami
Røget skinke
Hjemmelavet peber
Hjemmelavet rullepølse
Valnødde paté
Ristede champignon
Rå samt nyristede løg
Sky
Masser af grønt tilbehør
Rugbrød, hjemmebagt foccacia
Fedt, smør
Boeuf Stroganoff
Pr. couvert kr. 110,- (min. 10 couv.)
Boeuf Stroganoff
Kartoffelmos
Rødbeder
Grovflutes
Gule Ærter
Pr. couvert kr. 110,- (min. 10 couv.)
Gule Ærter
Flæsk
Medisterpølse
Sennep
Rødbeder
Rugbrød
DESSERT:
Pandekager m. jordbærkompot & flødeskum
Forloren skildpadde
Pr. couvert kr. 129,- (min. 10 couv.)
Hjemmelavet forloren skildpadde
m. æg & flute