Festmenuer
Når vi leverer mad ud af huset, kommer det til aftalt tid, klar til at sætte på bordet.
Til den store fest, mad til bryllup, barnedåb, konfirmation eller den runde fødselsdag, er det en god ide at være i god tid.
Vi tilpasser enhver menu og giver gerne tilbud på lige det der står på ønskelisten til den store dag.
Ring for bestilling: 61 61 64 85
Lux. menu 1
Pr. couvert kr. 150,- (min. 10 couv.)
FORRET:
Tarteletter, høns i asparges
HOVEDRET:
Rosastegt kalvefilet, mix af grillede rodfrugter, krydderstegte små kartofler, bearnaise
DESSERT:
Citronfromage m. flødeskum, revet chokolade & nødder
Lux. menu 2
Pr. couvert kr. 198,- (min. 10 couv.)
FORRET:
Mix. af skaldyr, grøn lime dressing, foccacia
HOVEDRET:
Rosastegt oksemørbrad, grillede løg & svampe.
Små grillede tomater m. cremefyld
Rødvinssauce
DESSERT:
Chokoladekage m. frugtkompot & vaniliecreme
Lux. menu 3
Pr. couvert kr. 245,- (min. 10 couv.)
FORRET:
Røget laks, friske asparges & urtecreme, foccacia
HOVEDRET:
Rosastegt kalvefilet, grill mix af små tomater, asparges & haricots verts. Gorgonzolasauce, skysauce & krydder stegte små kartofler
DESSERT:
Chokoladeskal med nøddebund & brombærcreme
Middelhavs menu
Pr. couvert kr. 250,- (min. 15 couv.)
FORRET:
Røget Laks med frisk basilikum & foccacia
HOVEDRET:
Lammekølle med feta, hvidløg & urter
Porchetta m. feta hvidløg & urter
Skøn salat med oliven, ribstomater & rucola
Hvidløgsdressing, olie balsamico dressing
Timian kartofler
Gorgonzolasauce samt sky sauce
DESSERT:
Små kager i marcipan & chokolade
Ost på bedste sydlandsk vis
Sommer menu 1
Pr. couvert kr. 195,- (min. 15 couv.)
FORRET:
Krebsehaler og rejer i sprød salat
Sennep/peberrods dressing
Foccacia brød
HOVEDRET:
Rosastegt oksemørbrad
Grøn fyldig salat
Broccolisalat
Små grillede kartofler
Bearnaise
Skysauce
Hvidløgs samt purløgs dressing
DESSERT:
Chokoladeskal m. rabarbermousse, friske bær samt flødeskum
Sommer menu 2
Pr. couvert kr. 160,- (min. 15 couv.)
FORRET:
Spansk Lomo i sprød salat og melon
Avocado dressing
Foccacia brød
HOVEDRET:
Langtidsstegt glaseret nakkefilet m. feta & urter
Fyldig Caprise salat
Mexicansk Bønnesalat
Flødekartofler i hvidløg
Hvidløgs samt purløgs dressing
DESSERT:
Brownie m. karamel, nødder, flødeskum og bærkompot