Bestil festmenuen hos Reerstrupgård Catering

kontakt os for bestilling

Festmenuer

Når vi leverer mad ud af huset, kommer det til aftalt tid, klar til at sætte på bordet.


Til den store fest, mad til bryllup, barnedåb, konfirmation eller den runde fødselsdag, er det en god ide at være i god tid.

Vi tilpasser enhver menu og giver gerne tilbud på lige det der står på ønskelisten til den store dag.

Ring for bestilling: 61 61 64 85

Festmenu

Lux. menu 1

Pr. couvert kr. 150,- (min. 10 couv.)

FORRET:
Tarteletter, høns i asparges

HOVEDRET:
Rosastegt kalvefilet, mix af grillede rodfrugter, krydderstegte små kartofler, bearnaise

DESSERT:
Citronfromage m. flødeskum, revet chokolade & nødder

Festmenu

Lux. menu 2

Pr. couvert kr. 198,- (min. 10 couv.)

FORRET:
Mix. af skaldyr, grøn lime dressing, foccacia

HOVEDRET:
Rosastegt oksemørbrad, grillede løg & svampe.
Små grillede tomater m. cremefyld
Rødvinssauce

DESSERT:
Chokoladekage m. frugtkompot & vaniliecreme

Pensionistmad

Lux. menu 3

Pr. couvert kr. 245,- (min. 10 couv.)

FORRET:
Røget laks, friske asparges & urtecreme, foccacia

HOVEDRET:
Rosastegt kalvefilet, grill mix af små tomater, asparges & haricots verts. Gorgonzolasauce, skysauce & krydder stegte små kartofler

DESSERT:
Chokoladeskal med nøddebund & brombærcreme

Festmenu

Middelhavs menu

Pr. couvert kr. 250,- (min. 15 couv.)

FORRET:

Røget Laks med frisk basilikum & foccacia

HOVEDRET:

Lammekølle med feta, hvidløg & urter
​Porchetta m. feta hvidløg & urter
​Skøn salat med oliven, ribstomater & rucola
​Hvidløgsdressing, olie balsamico dressing
​Timian kartofler
​Gorgonzolasauce samt sky sauce

DESSERT:

Små kager i marcipan & chokolade
​Ost på bedste sydlandsk vis

Festmenu

Sommer menu 1

Pr. couvert kr. 195,- (min. 15 couv.)

FORRET:

Krebsehaler og rejer i sprød salat
Sennep/peberrods dressing
Foccacia brød

HOVEDRET:

Rosastegt oksemørbrad
Grøn fyldig salat
Broccolisalat
Små grillede kartofler 
Bearnaise
Skysauce
Hvidløgs samt purløgs dressing

DESSERT:

Chokoladeskal m. rabarbermousse, friske bær samt flødeskum

Festmenu

Sommer menu 2

Pr. couvert kr. 160,- (min. 15 couv.)

FORRET:

 Spansk Lomo i sprød salat og melon
Avocado dressing
Foccacia brød

HOVEDRET:

Langtidsstegt glaseret nakkefilet m. feta & urter
Fyldig Caprise salat
Mexicansk Bønnesalat
Flødekartofler i hvidløg
Hvidløgs samt purløgs dressing

DESSERT:

Brownie m. karamel, nødder, flødeskum og bærkompot

Stegt ål

Forårsmenu - Stegt ål

Pr. couvert kr. 269,- (min. 10 couv.)

HOVEDRET:

Stegt ål med flødestuvede kartofler.
Ål, til at ben kan nå hver tallerken rundt

DESSERT:

Frugt tærte m. flødeskum & chokolade