Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Derfor skal du vælge smørrebrød til din næste fest

Overvejer du at servere smørrebrød til din næste fest, men er du usikker på, om det er det rette valg? Her kommer vi med tre grunde til, at smørrebrød er et oplagt valg til enhver fest og gæst.

 

Først og fremmest er der selvfølgelig den store fordel, at du får mest mulig tid med dine gæster, når du bestiller mad ud af huset. Med smørrebrød behøver du ikke engang at finde skåle eller lignende frem til at anrette det; du kan bare sætte fadene frem på bordet. Det gør det ekstremt nemt og tidsbesparende at have med at gøre. 

 

Derudover er der selvfølgelig den vigtige grund, at langt de fleste er vilde med smørrebrød. De perfekt afstemte madder vil falde i god jord hos de fleste. Det i sig selv bør være grund nok til at servere det til festen. t.

 

Du får tid til dine gæster

Først og fremmest er der selvfølgelig den store fordel, at du får mest mulig tid med dine gæster, når du bestiller mad ud af huset. Med smørrebrød behøver du ikke engang at finde skåle eller lignende frem til at anrette det; du kan bare sætte fadene frem på bordet. Det gør det ekstremt nemt og tidsbesparende at have med at gøre. 

 

Lækkert smørrebrød med friske råvarer

Derudover er der selvfølgelig den vigtige grund, at langt de fleste er vilde med smørrebrød. De perfekt afstemte madder vil falde i god jord hos de fleste. Det i sig selv bør være grund nok til at servere det til festen. Samtidig er der noget herligt nostalgisk over de klassiske smørrebrødsmadder som rødspættefilet, roastbeef og hønsesalat. Det bringer minderne frem og kan sætte samtalen i gang. 

Smørrebrødet bliver ikke mindre lækkert af at blive tilberedt med friske, lokalproducerede råvarer, sådan som vi gør her hos Reerstrupgård. Vi bruger nemlig så vidt muligt råvarer fra lokalområdet. Derudover tilbereder vi så meget mad som muligt fra bunden. Vores spegepølse er for eksempel tilberedt efter en gammel familieopskrift. 

 

 

 

Smørrebrød egner sig til enhver lejlighed

Endnu en grund til at du bør overveje smørrebrød til din næste fest er, at det egner sig til enhver lejlighed. Barnedåb, konfirmation, bryllup, jubilæum og fødselsdag – alle er perfekte anledninger til at spise smørrebrød. Smørrebrødet giver en mere hyggelig og uformel stemning. Vil du gerne have en lidt mere formel stemning til middagen, kan du i stedet servere smørrebrød som skrub af-mad eller natmad. Der er nemlig også det ved smørrebrød, at det egner sig rigtig godt til stort set ethvert tidspunkt på døgnet. Frokost, eftermiddag, aften og nat kan du servere smørrebrød, og alle vil glæde sig over de mange lækre og forskellige madder.  

Det behøver ikke at være en stor fest, du holder, når du serverer smørrebrød. Her hos Reerstrupgård kan du bestille fra 10 platter og op, og du behøver faktisk først at bestille fire timer før. Hvis du skal anrette et stort frokostbord, er det dog en god ide, at du bestiller i god tid. Særligt hvis du gerne vil ind over, hvilke madder der kommer på bordet. Tøv derfor ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. 

 

FAQ

Hvilke typer af smørrebrød har I?

Vi har stort set alle de klassiske typer af smørrebrød hos Reerstrupgård: fiskefilet, roastbeeft, sild, æg, hønsesalat, kartoffelmad og mange flere. Se hele vores udvalg på https://reerstrupgaard.dk/vi-tilbyder/smorrebrod

 

Hvor lang tid i forvejen skal jeg bestille smørrebrød?

Hos Reerstrupgård kan du bestille smørrebrød ned til fire timer før, at du skal bruge det. Skal du bruge meget, og vil du gerne have indflydelse på, hvilken form for smørrebrød du får, anbefaler vi dog, at du bestiller i god tid.

 

Hvor mange kan jeg bestille smørrebrød til?

Hos Reerstrugård kan du bestille smørrebrød fra 10 personer og op. Vi har ikke et øvre loft for, hvor mange du kan bestille smørrebrød til. Skal du holde en stor fest, så kontakt os gerne i god tid, så vi er sikre på at kunne levere smørrebrød til nok til alle.