Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Nordisk catering: Vi finder vores inspiration i det traditionelle nordiske køkken

De seneste år er det blevet mere og mere populært at bruge lokale råvarer og lade sig inspirere af det nordiske køkken. Hos os på Reerstrupgård føles det naturligt at finde inspiration i det, vi kender, samtidig med at vi kan tilføje vores eget twist og lade os inspirere af andre køkkener. For eksempel finder du flere retter, der har rødder i det nordiske køkken, men har et twist af middelhavskøkkenet også.

Det gælder dog ikke vores spegepølse! Det er en gammel familieopskrift, og det ville være helligbrøde at ændre på den – specielt fordi den allerede er verdens bedste.

 

Smørrebrød – en nordisk klassiker

Vi har mange klassiske retter på menukortet, men en af dem, der er værd at nævne, er vores smørrebrød. Selvom det ikke officielt er Danmarks nationalret, vil det være den form for mad, som mange, der har rejst i Danmark, nævner som det mest karakteristiske.

Vi serverer klassisk smørrebrød, der holder sig til de danske traditioner. Det hele bliver serveret på hjemmebagt brød, og vi lægger stor vægt på at udvælge de allerbedste råvarer til at komme ovenpå. For eksempel tilbereder vi selv rullepølsen, der både er godt krydret og kogt i lang tid.

Smørrebrød kan bruges til mange komsammener og festlige lejligheder, hvor du gerne vil servere lækker mad, men samtidig også gerne holde det lidt uformelt.

 

 

Nordisk catering af lokale råvarer

Når vi tilbereder mad, der er inspireret af det traditionelle nordiske køkken, giver det god mening at bruge de lokale råvarer. Det er dem, der altid er blevet brugt gennem tiden, det er dem, der har mest smag, og det er dem, der belaster klimaet mindst.

Kræver en ret, at vi importerer varer, sørger vi selvfølgelig for at vælge de mest lækre og smagfulde. Gerne økologiske, hvis det er en mulighed.

Derudover går vi op i kun at bruge kød fra dyrevelfærdsmærkede produktioner, så vi er sikre på, at dyrene har haft det godt. Det er selvfølgelig først og fremmest for dyrenes skyld, men det er også noget, du kan smage i maden.

 


Mad ud af huset i Nordsjælland

Hos Reerstrupgård kan vi altid hjælpe dig med at tilberede mad til din næste fest såvel som frokostordning på jobbet og som pensionistmad til dig, der holder af det traditionelle nordiske køkken. Maden er så vidt muligt tilberedt af lokale råvarer, hvilket sikrer både smag og kvalitet.

Hvis du er nysgerrig efter, hvilke muligheder du har, og hvilke retter vi kan tilberede, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne svare på dine spørgsmål.

 

 

Hvad er nordisk catering?

Vi definerer nordisk catering som mad, der er inspireret af det traditionelle nordiske køkken. Det er de klassiske danske retter, vi er vokset op med og lækker smørrebrød.

 

Hvilke situationer egner nordisk catering sig til?

Nordisk catering kan bruges til fester og komsammener. I nogle tilfælde kan det give et lidt mere uformelt præg, da maden ofte ikke er prætentiøs, men stadig er lækker og smagfuld. Det kan for eksempel være tilfældet med smørrebrød.

 

Kan Reerstrupgård levere nordisk catering?

Ja, hos Reerstrupgård er vi netop eksperter i nordisk catering. Vi henter vores inspiration fra det traditionelle nordiske køkken. Vi kan dog godt finde på at tilføje lidt smage fra middelhavskøkkenet, når vi føler, at det passer ind.