Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Buffeter til enhver smag og lejlighed

En lækker buffet er den perfekte tilføjelse til de fleste slags fester og begivenheder. Fra bryllupper, fødselsdage og firmafester til en hyggelig sammenkomst med venner og familie er en buffet den idéelle vej til glade gæster og god stemning.

Hos Reerstrupgaard finder du en lang række buffeter, som du i denne artikel kan lære meget mere om. Vi leverer god og ærlig mad, og du kan bestille frisklavet buffet varmt eller koldt til alle måltider.

 

 

Buffet i Nordsjælland til alle slags lejligheder

Her hos Reerstrupgaard skinner passionen for god og ærlig mad igennem, og alt sammen leveres frisklavet på fade. Tag et kig ind i vores appetitvækkende univers af buffeter, der kan tilpasses netop dit behov og skab netop den begivenhed du ønsker med buffet i Nordsjælland. Vi leverer mad ud af huset i Nordsjælland og omegn. 

Med en buffet kan dine gæster nyde et bredt udvalg af retter, og du behøver derfor ikke tvivle på, hvorvidt alles smagsløg tilfredsstilles. Om du ønsker en buffet i Nordsjælland med klassiske retter eller de mere nytænkende løsninger, kan vi finde en løsning, der passer dig og dit selskab.

 

 

Hvilke slags buffeter tilbyder vi?


Vi tilbyder kun mad af højeste kvalitet med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer. Vi arbejder primært ud fra det nordiske køkken, men med et tvist af middelhavets mange lækre smage. Du kan bestille buffet i anledning af højtider såsom påske eller jul, eller bare når der skal holdes et specielt arrangement. 

 

Vælg vores populære frokostbuffeter, der bl.a. kan indeholde frisk fisk, friske salater, dessert og tilbehør af vores lækre signaturbrød. Er I mere til det italienske køkkens velsmagende retter, er vores italienske buffetløsning Italiensk drøm det oplagte valg. Du kan se meget mere på vores hjemmeside, hvor du også kan se vores fest- og luksusmenuer, som passer helt perfekt til større fester og selskaber. 

 

Hos Reerstrupgaard kan du også vælge lækre, klassiske smørrebrødsplatter, som altid laves på vores hjemmebagte signaturbrød med masser af lækker pynt. 

 

Er det dessert I ønsker, laver vi smukke kager, som serveres sammen som et kagebord. Et kagebord passer til alle begivenheder, og indeholder et hav af kager og lækker hjemmebag. 

 

 

 

Kontakt Reerstrupgaard og få leveret buffet af høj kvalitet


Er du i gang med at planlægge en begivenhed, og ønsker du en buffet i Nordsjælland, der kan imponere og glæde dine gæster? Hos Reerstrupgaard er vi eksperter i at sammensætte og levere buffeter af højeste kvalitet, der passer til netop din anledning. Med vores kærlighed til gastronomi og blik for detaljer er vi klar til at overgå dine forventninger og forvandle din begivenhed til en uforglemmelig oplevelse. 

 

Kontakt os i god tid, så vi kan planlægge i god tid: 

 

Telefon: 61 61 64 85. Ring til os direkte for en personlig samtale om dine ønsker og behov.
E-mail: info@reerstrupgaard.dk. Send os en forespørgsel via e-mail med dine ønsker, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

 

FAQ

Er det muligt at tilpasse buffeten, hvis man ønsker specifikke retter?


Ja, Reerstrupgaard er fleksible og åbne for at tilpasse buffeten, så den passer til de specifikke ønsker og smagspræferencer. Tal med vores personale for at planlægge den perfekte buffet til dit arrangement.

 


Hvad slags buffeter tilbyder Reerstrupgaard?


Reerstrupgaard tilbyder et varieret udvalg af buffeter, herunder temabuffeter, sæsonbaserede buffeter og klassiske buffeter med et bredt udvalg af retter. Fælles er, at alle buffeter er lavet på gode råvarer af høj kvalitet.

 


Hvilke råvarer bruger I til jeres buffetretter?


Vi bruger kun de friskeste råvarer udvalgt med omhu for at sikre den højeste kvalitet. Vores fokus er på sæsonbetonede ingredienser, bæredygtighed og at lave alt fra bunden.