Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Mad ud af huset i Nordsjælland - Lad os hjælpe dig!

Du kan ende med at bruge mange timer på at lave mad, når du skal have gæster. Ofte kan du ende med at stå ude i køkkenet lige så meget tid, som du har til at sidde inde ved bordet sammen med gæsterne. Særligt hvis det er et større selskab med mere end ti gæster.

Der er dog ingen grund til, at du ikke skal kunne sidde inde ved bordet og hygge dig med dine gæster. Det er jo derfor, at du har inviteret dem til at starte med. En måde at få tid til det er, at du bestiller mad ude fra.

 

Samtidig kan det være en måde at prøve noget anderledes mad, end den du måske selv ville tilberede. Det kan derfor også give ny inspiration og input at prøve at bestille mad ude fra for eksempel fra Reerstrupgård.

 

Vi kan stå for at tilberede mad til selskaber med ti personer eller flere. Du kan vælge mellem buffet og forskellige former for menuer alt efter, hvilken stemning du ønsker.

 

 

Nordisk mad med et middelhavstwist

Hos Reerstrupgård tilbereder vi nordisk mad, der så vidt muligt er fremstillet af lokale, økologiske råvarer. Det er der flere grunde til, først og fremmest, at vi gerne vil tilberede mad med den bedst mulige smag - og der er bare mere smag i grøntsager og frugt, der ikke er blevet transporteret mange hundrede kilometer, inden det bliver brugt.

 

Det, kød, vi bruger, er dyrevelfærdsmærket. Det bliver blandt andet brugt i vores berømte rullepølse, hvor opskriften er gået i arv i generationer. Den bliver, lige som alt andet mad, fremstillet fra bunden af.

 

Vi er dog også inspirerede af middelhavskøkkenet og i de tilfælde, hvor det ikke var muligt at skaffe lokale råvarer, bruger vi derfor også råvarer derfra.

 

 


Buffet eller menu - Hvilken stemning ønsker du?

Når du bestiller mad udefra, skal du ofte tage stilling til, om du ønsker buffet eller menu. Det passer til forskellige former for fester. En buffet giver en mere afslappet fest, hvor folk kan gå til og fra og tage den mad, de ønsker. Det er en god løsning, hvis der er mange, der har særlige krav til deres mad, for eksempel vegetarer, veganere, og gæster med allergier.

 

En menu med tre retter giver en mere formel stemning. Dine gæster bliver siddende, mens maden bliver serveret. Er det en større fest, er det derfor en god ide, at du hyrer tjenere til at servere maden.

 

Vi har sammensat nogle forskellige trerettersmenuer, som du kan vælge - eller bare bruge som inspiration. Vi går nemlig langt for at imødekomme de ønsker, du har til maden til din komsammen eller fest.

 

 

 

FAQ

Hvilken mad kan jeg bestille hos Reerstrupgård?
Hos Reerstrupgård tilbereder vi nordisk mad med et twist af middelhavet. Vi producerer det altid fra bunden og så vidt muligt af lokale råvarer.


Hvor mange personer kan jeg bestille til?
Du kan bestille fra 10 personer og opefter. Vi har ikke noget øvre loft for, hvor mange du kan bestille til. Det er dog altid en god ide at kontakte os i god tid, hvis du vil bestille til et stort antal mennesker.


Skal jeg vælge buffet eller menu?
Buffet og menu lægger som udgangspunkt op til forskellige former for fester. En buffet giver en mere uformel fest, hvor folk kan gå til og fra, mens en menu giver en mere formel fest, hvor folk bliver siddende på deres pladser ved bordet under hele måltidet.