Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Gourmet take away i Nordsjælland: Når du vil forkæle dine gæster

At tilberede mad kan være lidt af et slid. Vi ved det - vi gør det hver dag. Det tager tid, du kan blive beskidt, og du kan nemt blive træt. Når du gerne vil nyde en hyggelig middag med gæster, kan det derfor virke lidt bagvendt, at du bruger lang tid ude i køkkenet for at tilberede lækker mad til dem. Bevares, de sætter sikkert pris på din indsats, men mon ikke de sætter endnu mere pris på dit selskab?

Hvordan kan man være mere til stede som vært, hvis man også skal stå for maden? Det kan du selvfølgelig ved at bestille mad ud af huset. I dag behøver du ikke at skulle holde et stort selskab for, at du kan bestille mad ud af huset i god kvalitet. Det kan du sagtens gøre, selvom I bare er et mindre selskab. Du kan for eksempel bestille helt ned til 10 kuverter hos os, altså selv hvis det bare er de nærmeste venner og familiemedlemmer, der kommer forbi.

 

 

Gourmetmad med lokale råvarer

Måske tænker du, at mad ud af huset ikke er mad af god kvalitet. Men det kommer selvfølgelig helt an på, hvor du bestiller henne. Der findes i dag mange muligheder for at bestille lækker gourmetmad ud af huset. Vi vil gerne slå et slag for, at du ser nærmere på vores mad ud af huset her hos Reerstrupgård.

 

Vi lægger vægt på at tilberede mad fra bunden med så vidt muligt lokale råvarer. Vi henter dog også inspiration fra middelhavskøkkenet, hvilket betyder, at vi gerne bestiller råvarer hjem fra andre lande, når det giver mening.

 

Du kan vælge mellem buffet, menuer og smørrebrød. Derfor vil det være nemt for dig at finde den form for mad, der passer til dit arrangement og dine gæster.

 

 

Buffet eller menu - Hvad skal du vælge?

Når du skal bestille mad ud af huset, vil du måske spørge dig selv, om du skal vælge buffet eller menu. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så det kommer helt an på dine præferencer. Vi tilbyder som nævnt begge dele.

 

Buffeten har den fordel, at folk kan spise den mad, de ønsker. Er der nogle, der ikke spiser kød, én, der ikke spiser gluten, en, tredje, der ikke kan fordrage fisk, kan det blive svært at sammensætte en menu til dem. Der kan en buffet være en god løsning, så alle kan vælge det, de foretrækker. Derudover giver en buffet ofte en mere uhøjtidelig stemning.

 

Menuen kan omvendt give en mere formel stemning, hvis du ønsker det. Det er dog langt fra kun til formelle fester, at menuen er relevant. Der er også noget hyggeligt ved, at alle omkring bordet spiser det samme, og I kan tale om maden. Derudover er festen mere samlet, når I får retterne serveret samtidig.

 

Er du stadig i tvivl, om du skal vælge buffet eller menu, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os her hos Reerstrupgård. Det kan du gøre på info@reerstrupgaard.dk eller 61 61 64 85.

 

 

 

FAQ

Vi bestræber os på så vidt muligt at bruge lokale råvarer, men vi bliver også inspireret af middelhavskøkkenet og bruger derfor udenlandske råvarer af høj kvalitet, når det ikke er muligt at få lokale.


Hvad er gourmet take away?
Gourmet take away er mange ting. For os er det godt håndværk og gode, lokale råvarer sat sammen i lækre kombinationer.


Skal jeg vælge buffet eller menu?
Det kommer helt an på typen af din fest, om du skal vælge buffet eller menu. Buffet giver typisk en mere uformel stemning, mens menuen betyder, at dine gæster bliver siddende på deres plads. Har du mange gæster, der har specifikke præferencer i forhold til deres mad, kan det være nemmere med en buffet, hvor de selv kan vælge det, de vil spise.