Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Italiensk mad ud af huset: Til fest og sammenkomster

Italiensk mad ud af huset: Til fest og sammenkomster

Italiensk mad er perfekt, når du skal bestille mad ud af huset. Med sine lækre smage, særligt hvis det bliver tilberedt med lokale råvarer, vil det være noget, der er populært blandt dine gæster. Lige meget om det er en stor fest eller en mindre sammenkomst. 

 

Her hos Reerstrupgård har vi sammensat forskellige italienske buffeter, hvor du får et bredt udvalg af forskellige retter. Det kan for eksempel være canapéer med røget laks, vitello tonnato, italienske pølser eller kalvefilet med gorgonzolasovs og cognac. Til vores buffeter inkluderer vi også altid noget sødt – typisk ost og frugt eller bær. 

 

Hvis du selv har nogle ideer til, hvilke retter du gerne vil have på menuen, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi sammen skabe den italienske buffet, der passer til din fest.

 

Italiensk buffet med dansk producerede råvarer

Når vi tilbereder italiensk mad, sker det så vidt muligt med friske og lokale råvarer her fra Danmark. Det gælder særligt for kød og grøntsager, hvor man virkelig kan smage forskellen på, om noget er lokalproduceret eller ej.

 

I nogle tilfælde bruger vi dog også importerede råvarer. Det kan for eksempel være tilfældet med italienske råvarer, som vi ikke kan skaffe lokalt i Danmark.

 

Derudover producerer vi så vidt muligt maden fra bunden, så du og dine gæster kan få den fulde smagsoplevelse og virkelig nyde alle de delikate smage, der er i den italienske mad.

 

 

Buffeter er perfekt til både fester og sammenkomster 

Lige meget om du skal holde en stor fest eller en mindre sammenkomst for venner og familie, er en buffet den perfekte. Med de mange forskellige valgmuligheder vil der være noget at spise for alle dine gæster. Ofte vil det være muligt selv for folk på særlige diæter eller med allergener at finde noget, de kan spise – og det gælder også, når du vælger italiensk mad ud af huset.

 

Derudover er en buffet med til at give en mere uformel stemning. Gæsterne går til og fra buffeten og tager selv mad, når de ønsker det. Der er ikke et program på samme måde, som hvis der er forskellige retter, I skal igennem, og det kan lette stemningen og gøre den mere afslappet og løssluppen. Samtidig er det lettere for den enkelte at styre, hvor meget eller hvor lidt vedkommende ønsker at spise. Hvis du vil gøre det endnu mere uformelt, kan du overveje en såkaldt stående buffet. Her sidder man ikke ved et bord og spiser, men henter i stedet maden og står omkring (ofte runde) højborde, hvor folk nemmere kan mingle og tale med hinanden.

 

Med buffeten er det altså meget frit, hvordan din fest eller sammenkomst kommer til at være, og det er helt op til dig at sætte rammerne for den. Dermed kan du få din begivenhed, præcis som du ønsker den. 

 

 

FAQ 

Hvilke fester egner en buffet sig til?

En buffet kan bruges til alle typer af fester. Det kan både være bryllupper, barnedåbe, fødselsdage og uformelle sammenkomster. Buffeten er med til at skabe en uformel stemning, samtidig med at dine gæster kan vælge den type mad, de foretrækker.


Hvor mange kan jeg bestille italiensk buffet til?

De buffeter, vi har sammensat, er til mindst 15 kuverter. Vi har dog andre buffeter, hvor du kan bestille ned til 10 kuverter. De er derfor velegnede til en uformel sammenkomst.


Hvorfor skal jeg vælge en italiensk mad ud af huset?

En italiensk buffet byder på et udvalg af lækre italienske retter. Der vil derfor være noget for enhver smag at finde på buffeten. Dermed er du sikker på, at der er noget, som alle dine gæster kan lide.