Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Gourmet catering: Få god mad lavet af gode råvarer

De gode råvarer er en af de vigtigste ingredienser i gourmet catering. Brug derfor tid på at finde et sted, hvor der så vidt muligt bruges lokale og friske råvarer. 

 

Skal mad smage godt, er råvarerne essentielle. Det er kun endnu vigtigere, når der er tale om gourmetmad: En god kok vil kunne få det bedste frem i råvarerne, så de forskellige smage virkelig træder allerbedst frem. 

Når du skal bestille gourmet catering, bør du ikke kun lægge vægt på, hvad menuen er på, men også at der bliver brugt friske råvarer. Gerne lokale råvarer da de typisk har mere smag. Det er for eksempel ofte tilfældet med grøntsager, der bliver høstet lokalt, når de er modne, hvorefter de ikke skal transporteres langt. 

Råvarerne kan dog ikke stå alene, men skal tilberedes med nænsomhed og tålmodighed for at få mest mulig smag frem. Herunder kan du få mere inspiration til gourmet catering med gode råvarer i Nordsjælland. 

 

Gourmet catering til alle livets fester

Gourmet catering kan bruges til mange arrangementer, men det er ofte til fester, vi særligt lægger vægt på at bestille god mad – og gourmet catering kan se ud på mange måder: Det kan både være trerettersmenu eller en enkelt nærende og lækker ret eventuelt med en dessert til. Det kommer helt an på, hvilken type fest du holder. 

Når du skal vælge catering, kan du tænke over, hvilken type fest du gerne vil have. Maden er ofte med til at give noget af stemningen. Serverer du en trerettersmenu, kommer dine gæster til at sidde i længere tid. Det er oplagt til en fest, hvor der skal være sange og taler, og hvor folk skal have god tid til at tale med hinanden. Vil du have en mere uformel stemning, kan du vælge bare at servere en enkelt, men mættende og lækker ret. 

Uanset hvilken fest der er tale om, er maden dog noget, der kan samle os. Du kan være sikker på, at dine gæster vil kunne huske det, hvis du serverer lækker mad for dem – og også hvis du ikke gør. Derfor giver det mening at bruge lidt ekstra tid på at finde frem til et firma, der kan levere gourmet catering, hvor både råvarer og produktion er i højsædet. 

 

Bestil mad ud af huset i Nordsjælland

Hos Reerstrupgård er det vores mærkesag, at så meget af vores mad som muligt bliver fremstillet af friske, lokale råvarer. Vi er inspireret af det nordiske køkken, men vi er ikke bange for at tage det bedste fra udlandet med – derfor kan der være råvarer, som kommer længere væk fra, men vi bruger aldrig halvfabrikata, og vi fremstiller alt fra bunden. Du kan derfor være sikker på at få velsmagende gourmetmad, når du bestiller hos os. 

Er du nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi tage en snak om, hvad vi kan tilbyde af gourmet catering til din fest.

 

FAQ

Hvilke former for gourmet catering kan jeg vælge?
Der findes mange former for gourmet catering. Skal du holde fest, vil det typisk være relevant, at du overvejer, om du enten vil have en trerettersmenu eller servere en enkelt ret, hvilket passer godt til mere uformelle sammenkomster og fester.


Hvorfor er det vigtigt at lægge vægt på råvarerne?
Råvarerne danner hele fundamentet for maden. Hvis maden er tilberedt af gode råvarer, vil det være tydeligt at smage.


Kan jeg bestille gourmet catering hos Reerstrupgård?
Ja, det kan du godt. Vi har flere festmenuer og andre former for catering, som du kan vælge imellem.