Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Italienske delikatesser til buffet

Der er en grund til, at italiensk mad appellerer til så mange af os. Italienerne kan bare noget med at sammensætte smage, de fleste vil elske. Både børn og voksne er typisk vilde med de lækre smage fra Italien, der både kan være kraftige og milde, alt efter hvilken form for mad, du vælger.

Vil du gerne forkæle dig selv og dine gæster, når du serverer buffet, er det derfor oplagt at overveje italiensk. Netop fordi maden er lækker og alsidig, kan du være sikker på, at der er noget for alle. Med en buffet bliver det endda endnu nemmere for dine gæster at vælge lige præcis de retter, de foretrækker.

 

Her hos Reerstrupgård tilbyder vi flere forskellige former for italienske buffeter. Vi er meget inspirerede af middelhavskøkkenet, når vi tilbereder mad.

 

 

 

Italiensk buffet med lokale danske råvarer

Selvom der er tale om italiensk mad, betyder det ikke, at ingredienserne kommer langvejs fra. Faktisk bruger vi så vidt muligt lokale danske råvarer. Det er noget, som vi virkelig føler, er til at smage i maden. Vi tilbereder al maden fra bunden - der bliver ikke brugt halvfabrikata til vores mad!

 

Når det er sagt, er der selvfølgelig nogle råvarer, som det bare ikke er muligt at få danskproducerede. Når retten kræver det, for at blive så god som overhovedet muligt, importerer vi derfor også nogle råvarer.

 

Når vi sammensætter vores italienske buffeter, finder du både klassikere som vitello tonnato og prosciutto e melone og andre italienske retter, som du måske ikke får lige så ofte. Det giver en god blanding mellem at prøve noget nyt, og at der samtidig er noget velkendt.

 

 


Buffet er perfekt til mange typer af fester

I dag er buffet ikke kun forbeholdt de store fester, hvor du inviterer mange mennesker. Vores buffeter kan bestilles fra 10 kuverter og opefter. Skal du holde en mellemstor middag for familie eller venner, kan du derfor slippe for besværet med selv at skulle tilberede mad og bestille buffet i stedet.

 

Buffeten er dog også perfekt til en større fest, hvor du gerne vil have en mere uformel stemning. Eller hvor gæsterne måske skal stå op og spise. Ved buffeten kan de gå til og fra og selv tage den mad, de ønsker. Det gør også buffeten til en fleksibel form for mad ud af huset, da dine gæster for eksempel selv kan vælge mad fra, som de ikke kan tåle, ikke kan lide eller ikke spiser af personlige årsager, for eksempel hvis de er veganere eller vegetarer.

 

 

FAQ

Hvilke retter er der i en italiensk buffet?
Vi har sammensat nogle italienske buffeter, som du kan vælge - eller bare lade dig inspirere af. Du har nemlig også mulighed for selv at sammensætte din buffet. De buffeter, som vi har sammensat, har både nogle klassiske italienske retter og nogle lidt mindre kendte.


Hvor mange personer kan jeg bestille til?
Du kan bestille vores buffeter fra 10 personer og opefter. Bemærk dog, at nogle buffeter kræver, at du bestiller til 15 personer. Vi har ikke et øvre loft for, hvor mange du kan bestille til. Kontakt os for at høre nærmere om, hvad der er muligt, hvis du skal bestille til rigtig mange mennesker.


Hvorfor skal jeg vælge en italiensk buffet?
Italiensk mad falder i god jord hos de fleste, både børn og voksne. Vil du servere lækker mad for dine gæster, er det derfor et oplagt valg. Med en buffet kan dine gæster selv vælge, hvilken mad de gerne vil spise og for eksempel undgå mad, de ikke kan lide eller tåle.