Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Catering Nordsjælland - Hvad skal du overveje, når du bestiller mad ud af huset?

Skal du holde fest eller sammenkost, ligger der en stor forkælelse i, at du kan få nogle andre til at stå for maden. På den måde vil du have mere tid sammen med dine gæster - hvilket højst sandsynligt er grunden til, at du har inviteret dem.

 

Men der er også flere detaljer, som du bør overveje, inden du bestiller mad ud af huset.

 

 

Hvilken type mad vil du have?

Det vigtigste at finde ud af er, hvilken type mad, du gerne vil have rent smagsmæssigt. Der findes catering med mad fra stort set alle køkkener i verden. Det handler derfor om, at du får indsnævret, hvad du har lyst til. Hos Reerstrupgård producerer vi for eksempel lækre retter af gode danske råvarer med et tvist af Middelhavet.

 

Udover smagen bør du også tænke over, om du ønsker en buffet, hvor gæsterne selv tager maden, eller om du ønsker en menu med flere retter. En buffet passer godt til en mere uformel fest. Når folk selv tager maden, giver det mulighed for, at gæster kan sætte sig, hvor de vil, og spise i deres eget tempo.

 

En menu med tre eller flere retter giver en mere formel stemning, hvor gæsterne bliver siddende på deres pladser, mens de venter på, at den næste ret bliver serveret. Der er intet rigtigt eller forkert: Det handler udelukkende om, hvilken form for fest, du gerne vil have.

 


Antallet af kuverter

Inden du bestiller mad, bør du også overveje, hvor mange kuverter du får brug for. Hvis dine gæster ikke har svaret på invitationen endnu, kan du bestille et cirka-antal og rette din bestilling til senere, når du kender det endelige antal gæster. Men det er typisk en god ide at være ude i god tid, så du er sikker på, at cateringfirmaet har tid til at tilberede mad til dig. Særligt hvis du skal holde fest i en af de travle sæsoner som konfirmations- eller julefrokostsæsonen eller om sommeren, hvor der er mange bryllupper.

 

 

Allergier og kostkrav

Du bør også overveje, om der er nogle af dine gæster, der har allergier, som cateringfirmaet skal tage højde for, eller om de har nogle særlige kostkrav. Det kan være, hvis de er veganere eller vegetarer. Du kan overveje at vælge mad ud fra, at alle skal kunne spise det, eller du kan høre cateringfirmaet, om det er noget, som de kan tage højde for.

 

 

Hvor meget erfaring har virksomheden?

Du bør også se på, hvor meget erfaring virksomheden har. Du bør dog ikke udelukkende se på, hvor gammelt selve virksomheden er. Reerstrupgård blev startet i august 2022, men os, der står bag, har mange års erfaring i cateringbranchen.

 

Vil du have et tilbud på mad til din næste fest eller sammenkomst, er du altid velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne.

 

 

 

FAQ

Hvilke former for mad ud af huset serverer Reerstrupgård?
Reerstrupgård serverer dansk mad med et tvist af Middelhavet. Derfor kan vi fremstille vores mad primært af danske, lokale råvarer, hvilket giver klart den bedste smag.


Hvordan sikrer jeg, at jeg får mad af høj kvalitet, når jeg bestiller mad ud af huset?
Når du bestiller mad ud af huset, bør du tjekke, hvor meget erfaring cateringvirksomheden har, og hvilke råvarer de bruger, inden du bestiller. Begge kan give dig en indikation af kvalitetsniveauet. Hos Reerstrupgård har vi for eksempel længe haft stor erfaring med cateringbranchen, inden vi startede vores virksomhed i august 2022. Vi bruger altid råvarer af den bedste kvalitet og så vidt muligt danske råvarer, der er i sæson. Det giver den bedste smag.


Skal jeg vælge buffet eller tre retters menu, når jeg bestiller mad ud af huset?
Om du skal vælge en buffet eller en tre retters menu, når du bestiller mad ud af huset, kommer helt an på, hvilken stemning du gerne vil have til festen. En buffet giver ofte en mere afslappet stemning, mens en tre retters menu giver en mere formel atmosfære.