Bestil julebuffeter hos Reerstrupgård Catering

kontakt os for bestilling

Julebuffeter 2024

Julefrokost 1

Julebuffet 1

Pr. couvert kr. 198,- (min. 15 couv.)

Islandske marinerede sild m. rødløg, purløg, capers, dild samt carry salat

Røget laks m. grøn urtecreme & dild

Æg, rejer, asparges samt mayonaise & citron

Fiskefilet m. remoulade, citron & dild

Flæskesteg m. rødkål & surt

Confieret and på grillede rodfrugter

Ostefad m. lækre oste, oliven, mandler

Ris A La Mande m. kirsebær sauce

Brød, smør & fedt

Julefrokost 2

Julebuffet 2

Pr. couvert kr. 249,- (min. 15 couv.)

Islandske marinerede sild m. rødløg, purløg, capers, dild samt carry salat

Stegte sild i lage m. løg, capers samt dild

Gravad laks m. rævesauce & dild

Æg, rejer, asparges samt mayonaise & citron

Fiskefilet m. remoulade, citron & dild

Flæskesteg m. rødkål & surt

Langtidsstegt and m. rødkål & surt

Roastbeef m. remoulade, nyristede løg, peberrod samt capers

Ostefad m. lækre oste, oliven, mandler

Ris A La Mande m. kirsebærsauce

Hjemmebagt brød, smør & fedt

Julefrokost 3

Julebuffet 3

Pr. couvert kr. 175,- (min. 15 couv.) 

Islandske marinerede sild m. rødløg, purløg, capers, dild samt carry salat

Gravad laks m. rævesauce & dild

Fiskefilet m. remoulade, citron & dild

Flæskesteg m. rødkål & surt

Langtidsstegt and m. rødkål & surt

Roastbeef m. remoulade, nyristede løg, peberrod samt capers

Glaseret skinke m. flødestuvet spinat

Ris A La Mande m. kirsebærsauce

Hjemmebagt brød, smør & fedt

Julefrokost 2

Julebuffet - Den lille

Pr. couvert kr. 160,- (min. 15 couv.)

Islandske marinerede sild m. rødløg, purløg, capers, dild samt carry salat

Fiskefilet m. remoulade, citron & dild

Tarteletter m. høns i asparges

Flæskesteg m. rødkål & surt

Glaseret skinke m. flødestuvet spinat

Roastbeef m. remoulade, nyristede løg, peberrod, capers

Ris A La Mande m. kirsebærsauce

Hjemmebagt brød, smør, fedt

Julefrokost 3

Juleplatte

Pr. couvert kr. 175,- (min. 12 couv.) 

Marinerede sild m. rødløg, capers, dild

Gravad laks m. rævesauce & dild

Fiskefilet m. remoulade, citron & dild

Roastbeef m. remoulade, nyristede løg, peberrod samt capers

Dyrlægens natmad


Flæskesteg m. rødkål & surt

Brie m. frugt

Hjemmebagt brød, smør, fedt

Ris A La Mande m. kirsebærsauce / ved siden af platte

Julefrokost 2

Julemenu traditionel

Pr. couvert kr. 175,- (min. 10 couv.)

FORRET:
Gravad laks, rævesauce, dild
Hjemmebagt brød
Smør

HOVEDRET:
Flæskesteg m. sprød svær
Langtidsstegt and m. rødkål, surt
Brune samt hvide kartofler
Skysauce

DESSERT:
Ris A La Mande m. kirsebærsauce