mad lavet fra bunden hos Reerstrupgård Catering

kontakt os for bestilling

Håndværkermenu

Alle menuer er lavet fra bunden og har simret den tid det skal. Vi bestræber os på, at bruge så meget økologisk som muligt. Krydderier af bedste kvalitet. Har man selv en ide til en ret man ønsker at servere, laver vi den gerne.

 

God mad lavet fra bunden

Håndværkermenu

Boeuf Stroganoff

Pr. couvert kr. 85,- (min. 10 couv.)

Boeuf Stroganoff

Kartoffelmos

Rødbeder

Grovflutes

Håndværkermenu

Gule Ærter

Pr. couvert kr. 110,- (min. 10 couv.)

Gule Ærter

Flæsk

Medisterpølse

Sennep

Rødbeder

Rugbrød

DESSERT:
Pandekager m. jordbærkompot & flødeskum

Håndværkermenu

Ungarsk Gullash

Pr. couvert kr. 85,- (min. 10 couv.)

Ungarsk Gullash

Kartoffelmos

Mix. Salat

Grovflutes