Festmenuer
Når vi leverer mad ud af huset, kommer det til aftalt tid, klar til at sætte på bordet.
Til den store fest, mad til bryllup, barnedåb, konfirmation eller den runde fødselsdag, er det en god ide at være i god tid.
Vi tilpasser enhver menu og giver gerne tilbud på lige det der står på ønskelisten til den store dag.
Ring for bestilling: 61 61 64 85
Frokost- og festbuffeter
En buffet er den perfekte løsning til et afslappet selskab. Vi leverer alt frisklavet, varmt og koldt på fade, lige til at sætte på bordet.
Vi har sammensat nogle forskellige forslag, men har man selv ønsker tager vi godt imod dem.
Frokostbuffet 3
Pr. couvert kr. 145,- (min. 10 couv.)
KOLDT:
Islandske marinerede sild
Æg / rejer
Hønsesalat m. bacon / asparges
LUNT:
Tarteletter m. rejer i asparges
Fiskefilet m. remoulade & citron
Honning marineret skinke
Oksesteg i kryddersauce
Kartofler i hvidløg
DESSERT:
Brie med oliven & melon
TILBEHØR:
Signaturbrød
Flutes
Smør, fedt
Frokostbuffet 2
Pr. couvert kr. 195,- (min. 10 couv.)
KOLDT:
Nystegte sild i krydret lage
Orange gravad laks
Kinilaw / Philippinsk ceviche
Grøn fyldig salat
LUNT:
Rosastegt mør kalv
Italiensk Porchetta
Basilikum kartoffelbåde
SALAT:
Tomatsalat/mozzarella/rødløg
Grøn salat med masser af fyld
Grøn avokadodressing
Purløgsdressing
DESSERT:
Ost med oliven & frugt
TILBEHØR:
Signaturbrød
Foccacia, Flutes
Smør, fedt
Frokostbuffet 1
Pr. couvert kr. 175,- (min. 10 couv.)
KOLDT:
Islandske marinerede sild
Islandske sild i carry
Æg / rejer
Gravad laks
LUNT:
Fiskefilet med remoulade & citron
Amerikansk farsbrød med
valnød & bacon
Mørbradbøf med løg & champignon
Timianstegte kartofler
DESSERT:
Lækre oste med frugt
TILBEHØR:
Diverse surt & grønt
Signaturbrød
Flute, kiks
Smør, fedt
Lux. menu 1
Pr. couvert kr. 150,- (min. 10 couv.)
FORRET:
Tarteletter, høns i asparges
HOVEDRET:
Rosastegt kalvefilet, mix af grillede rodfrugter, krydderstegte små kartofler, bearnaise
DESSERT:
Citronfromage m. flødeskum, revet chokolade & nødder
Lux. menu 2
Pr. couvert kr. 198,- (min. 10 couv.)
FORRET:
Mix. af skaldyr, grøn lime dressing, foccacia
HOVEDRET:
Rosastegt oksemørbrad, grillede løg & svampe.
Små grillede tomater m. cremefyld
Rødvinssauce
DESSERT:
Chokoladekage m. frugtkompot & vaniliecreme
Lux. menu 3
Pr. couvert kr. 245,- (min. 10 couv.)
FORRET:
Røget laks, friske asparges & urtecreme, foccacia
HOVEDRET:
Rosastegt kalvefilet, grill mix af små tomater, asparges & haricots verts. Gorgonzolasauce, skysauce & krydder stegte små kartofler
DESSERT:
Chokoladeskal med nøddebund & brombærcreme
Herrebuffet
Pr. couvert kr. 195,- (min. 10 couv.)
KOLDT:
Marinerede sild m. capers, løg, dild
Carry sild m. æg, dild, bacon
Canape m. tatar & tilbehør
Brød, smør, fedt
LUNT:
Spareribs m. Coleslaw
Rosastegt Oksemørbrad
Flødekartofler
Grillede små kartofler
Bearnaise
Skysauce
DESSERT:
Jordbærtærte m. chokoladebund
Damebuffet
Pr. couvert kr. 195,- (min. 10 couv.)
KOLDT:
Canapé m. røget laks
Canapé m. krebsesalat
2 fyldige salater
Hvidløg & cremefraiche dressinger
Foccacia, brød, smør, fedt
LUNT:
Lammekølle fyldt m. feta & urter
Rosastegt kalvetykstegsfilet
Yemista / fyldte grøntsager
Kartoffelgratin
Timianstegte kartofler
Bearnaise
DESSERT:
Ostefad m. frugt, mandler & oliven
Chokoladekage m. tørrede hindbær
Den gode buffet
Pr. couvert kr. 145,- (min. 10 couv.)
KOLDT:
Gravad laks m. rævesauce
Æg/rejer, friske asparges & grøn urtecreme
2 grønne fyldige salater
2 dressinger - eget valg
Foccacia, grovflutes, smør
LUNT:
Rosastegt kalvetykstegsfilet
Bearnaisesauce
Porchetta
Timianstegte kartofler
DESSERT:
Chokoladekage m. bær
Italiensk drøm 1
Pr. couvert kr. 230,- (min. 15 couv.)
Canape m. røget laks i creme fraiche m. salsa verde
Vitello tonnato m. capers & tun sauce (tynde skiver rosastegt kalvekød)
Prosciutto e melone (parmaskinke og melon dyppet i honning & balsamico)
Carpaccio di bresaola (tyndskåret lufttørret oksefilet marineret med citron) lagt på ruccola
Affettati misti (udvalg af italiensk skinke, pølser, oliven, valnød m.m.)
Scaloppine di vitello con salsa di gorgonzola con cognac (kalvefilet m. gorgonzolasauce og cognac)
Små kartofler ovnstegt m. basilikum og balsamico
Grøn salat m. ruccola, valnød, bønner & div. småtskåret grønt
Cantaloni med spinat og ricotta
Gorgonzola med bær
Foccacia
Italiensk drøm 2
Pr. couvert kr. 175,- (min. 15 couv.)
Canape m. røget laks, syltede peber og ost
Prosciutto e melone (Parmaskinke og melon dyppet i honning & balsamico)
Carpaccio di bresaola (tyndskåret lufttørret oksefilet marineret i citron) lagt på ruccola
Scaloppine di vitello con salsa di gorgonzola con cognac (kalvefilet m. gorgonzolasauce og cognac)
Små kartofler ovnstegt m. basilikum og balsamico
Grøn salat m. ruccola, valnød, bønner & diverse småtskåret grønt
Ost og frugt fad med nødder og oliven
Foccacia
Middelhavs Påske menu
Pr. couvert kr. 250,- (min. 15 couv.)
FORRET:
Røget Laks med frisk basilikum & foccacia
HOVEDRET:
Lammekølle med feta, hvidløg & urter
Porchetta m. feta hvidløg & urter
Skøn salat med oliven, ribstomater & rucola
Hvidløgsdressing, olie balsamico dressing
Timian kartofler
Gorgonzolasauce samt sky sauce
DESSERT:
Påskelam i marcipan & chokolade
Ost på bedste sydlandsk vis