Reerstrupvej 11 3490 Kvistgård   |     61 61 64 85

Bestil festmenuen hos Reerstrupgård Catering

kontakt os for bestilling

Festmenuer

Når vi leverer mad ud af huset, kommer det til aftalt tid, klar til at sætte på bordet.


Til den store fest, mad til bryllup, barnedåb, konfirmation eller den runde fødselsdag, er det en god ide at være i god tid.


Vi tilpasser enhver menu og giver gerne tilbud på lige det der står på ønskelisten til den store dag.

Ring for bestilling: 61 61 64 85

Frokost- og festbuffeter

En buffet er den perfekte løsning til et afslappet selskab. Vi leverer alt frisklavet, varmt og koldt på fade, lige til at sætte på bordet.

Vi har sammensat nogle forskellige forslag, men har man selv ønsker tager vi godt imod dem.

Frokostbuffet

Frokostbuffet 3

Pr. couvert kr. 145,- (min. 10 couv.)

KOLDT:

Islandske marinerede sild
Æg / rejer
Hønsesalat m. bacon / asparges


LUNT:

Tarteletter m. rejer i asparges
Fiskefilet m. remoulade & citron
Honning marineret skinke
Oksesteg i kryddersauce
Kartofler i hvidløg


DESSERT:
Brie med oliven & melon

TILBEHØR:

Signaturbrød
Flutes
Smør, fedt

Frokostbuffet

Frokostbuffet 2

Pr. couvert kr. 195,- (min. 10 couv.)

KOLDT:
Nystegte sild i krydret lage
Orange gravad laks 
Kinilaw / Philippinsk ceviche
Grøn fyldig salat

LUNT:
Rosastegt mør kalv
Italiensk Porchetta
Basilikum kartoffelbåde

SALAT:

Tomatsalat/mozzarella/rødløg
Grøn salat med masser af fyld
Grøn avokadodressing
Purløgsdressing

DESSERT:
Ost med oliven & frugt

TILBEHØR:

Signaturbrød
Foccacia, Flutes
Smør, fedt

Frokostbuffet

Frokostbuffet 1

Pr. couvert kr. 175,- (min. 10 couv.)

KOLDT:

Islandske marinerede sild
Islandske sild i carry
Æg / rejer
Gravad laks 


LUNT:

Fiskefilet med remoulade & citron

Amerikansk farsbrød med
valnød & bacon

Mørbradbøf med løg & champignon

Timianstegte kartofler


DESSERT:
Lækre oste med frugt

 

TILBEHØR:

Diverse surt & grønt
Signaturbrød
Flute, kiks
Smør, fedt

Festmenu

Lux. menu 1

Pr. couvert kr. 150,- (min. 10 couv.)

FORRET:
Tarteletter, høns i asparges

HOVEDRET:
Rosastegt kalvefilet, mix af grillede rodfrugter, krydderstegte små kartofler, bearnaise

DESSERT:
Citronfromage m. flødeskum, revet chokolade & nødder

Festmenu

Lux. menu 2

Pr. couvert kr. 198,- (min. 10 couv.)

FORRET:
Mix. af skaldyr, grøn lime dressing, foccacia

HOVEDRET:
Rosastegt oksemørbrad, grillede løg & svampe.
Små grillede tomater m. cremefyld
Rødvinssauce

DESSERT:
Chokoladekage m. frugtkompot & vaniliecreme

Pensionistmad

Lux. menu 3

Pr. couvert kr. 245,- (min. 10 couv.)

FORRET:
Røget laks, friske asparges & urtecreme, foccacia

HOVEDRET:
Rosastegt kalvefilet, grill mix af små tomater, asparges & haricots verts. Gorgonzolasauce, skysauce & krydder stegte små kartofler

DESSERT:
Chokoladeskal med nøddebund & brombærcreme

Festbuffet

Herrebuffet

Pr. couvert kr. 195,- (min. 10 couv.)

KOLDT:

Marinerede sild m. capers, løg, dild

Carry sild m. æg, dild, bacon

Canape m. tatar & tilbehør

Brød, smør, fedt

LUNT:

Spareribs m. Coleslaw

Rosastegt Oksemørbrad

Flødekartofler

Grillede små kartofler

Bearnaise   

Skysauce

DESSERT:
Jordbærtærte m. chokoladebund

Festbuffet

Damebuffet

Pr. couvert kr. 195,- (min. 10 couv.)

KOLDT:

Canapé m. røget laks

Canapé m. krebsesalat

2 fyldige salater

Hvidløg & cremefraiche dressinger

Foccacia, brød, smør, fedt


LUNT:

Lammekølle fyldt m. feta & urter

Rosastegt kalvetykstegsfilet

Yemista / fyldte  grøntsager

Kartoffelgratin

Timianstegte kartofler

Bearnaise


DESSERT:

Ostefad m. frugt, mandler & oliven

Chokoladekage m. tørrede hindbær

Festbuffet

Den gode buffet

Pr. couvert kr. 145,- (min. 10 couv.)

KOLDT:

Gravad laks m. rævesauce

Æg/rejer, friske asparges & grøn urtecreme

2 grønne fyldige salater

2 dressinger -  eget valg

Foccacia, grovflutes, smør

LUNT:

Rosastegt kalvetykstegsfilet

Bearnaisesauce

Porchetta

Timianstegte kartofler


DESSERT:
Chokoladekage m. bær

Festmenu

Italiensk drøm 1

Pr. couvert kr. 230,- (min. 15 couv.)

Canape m. røget laks i creme fraiche m. salsa verde

Vitello tonnato m. capers & tun sauce (tynde skiver rosastegt kalvekød)

Prosciutto e melone (parmaskinke og melon dyppet i honning & balsamico)

Carpaccio di bresaola (tyndskåret lufttørret oksefilet marineret med citron) lagt på ruccola

Affettati misti (udvalg af italiensk skinke, pølser, oliven, valnød m.m.)

Scaloppine di vitello con salsa di gorgonzola con cognac (kalvefilet m. gorgonzolasauce og cognac)

Små kartofler ovnstegt m. basilikum og balsamico

Grøn salat m. ruccola, valnød, bønner & div. småtskåret grønt

Cantaloni med spinat og ricotta

Gorgonzola med bær

Foccacia

Festbuffet

Italiensk drøm 2

Pr. couvert kr. 175,- (min. 15 couv.)

Canape m. røget laks, syltede peber og ost

Prosciutto e melone (Parmaskinke og melon dyppet i honning & balsamico)

Carpaccio di bresaola (tyndskåret lufttørret oksefilet marineret i citron) lagt på ruccola

Scaloppine di vitello con salsa di gorgonzola con cognac (kalvefilet m. gorgonzolasauce og cognac)

Små kartofler ovnstegt m. basilikum og balsamico

Grøn salat m. ruccola, valnød, bønner & diverse småtskåret grønt

Ost og frugt fad med nødder og oliven

Foccacia

Festmenu

Middelhavs Påske menu

Pr. couvert kr. 250,- (min. 15 couv.)

FORRET:

Røget Laks med frisk basilikum & foccacia

HOVEDRET:

Lammekølle med feta, hvidløg & urter

​Porchetta m. feta hvidløg & urter

​Skøn salat med oliven, ribstomater & rucola

​Hvidløgsdressing, olie balsamico dressing

​Timian kartofler

​Gorgonzolasauce samt sky sauce

DESSERT:

Påskelam i marcipan & chokolade

​Ost på bedste sydlandsk vis